Hyppää pääsisältöön

Järviseudun jätelautakunnan jätehuoltomääräysten uudistaminen

21. huhtikuuta 2023

Järviseudun jätelautakunnan alueella valmistellaan jätehuoltomääräysten uudistamista vastaamaan nykylainsäädännön vaatimuksia ja valtakunnallisia kierrätystavoitteita.

Järviseudun jätelautakunta asettaa nähtäville Alajärven kaupungin, Halsuan, Kyyjärven, Lappajärven, Lestijärven, Perhon, Reisjärven, Soinin ja Vimpelin kuntien yhteisen jätehuoltomääräysluonnoksen sekä perustelumuistion.

Jätehuoltomääräysten luonnos ja perustelumuistio ovat julkisesti nähtävillä 21.4.–27.6.2023 välisen ajan niiden kuntien kunnanvirastoilla, joita ehdotus koskee.

Alla on pöytäkirjanote Järviseudun jätelautakunta 19.04.2023 § 9, jonka liitteenä on yleisten jätehuoltomääräysten ja perustelumuistion luonnokset:

Pöytäkirjanote ja luonnokset

Jätelautakunta varaa hallintolain (434/2003) 41 §:n nojalla niille, joiden elinympäristöön, työntekoon tai muihin oloihin jätehuoltomääräyksillä voi olla huomattava vaikutus, saada tietoja asian käsittelyn lähtökohdista ja tavoitteista sekä lausua mielipiteensä asiasta.

Mahdolliset mielipiteet luonnoksesta on toimitettava kirjallisesti 27.6.2023 mennessä joko postitse tai sähköpostitse seuraaviin osoitteisiin:

Järviseudun jätelautakunta, Alvar Aallontie 1, 62900 Alajärvi

jarviseudun.jatelautakunta(at)alajarvi.fi

Ajankohtainen

Uusimmat Uutiset