Hyppää pääsisältöön

Jätelautakunnan kokoukset

Järviseudun jätelautakunnan kokoukset

Jätehuollon viranomaispäätökset tehdään jätelautakunnan kokouksissa ja osin viranhaltijan päätöksillä. Suurimmista linjoista ja periaatteista päätetään kokouksissa. Alueen asukkaisiin vaikuttavista asioista varataan kuntalaisille vaikuttamismahdollisuudet ennen päätöksentekoa.

Järviseudun jätelautakunnan kokouspöytäkirjat ovat nähtävillä pöytäkirjan tarkastamisen jälkeen Alajärven kaupungin nettisivuilla sekä jäljennös pöytäkirjasta lähetetään tiedoksi Järviseudun jätelautakunnan alueen kuntien kunnanhallituksille. Pöytäkirjat ovat luettavissa Alajärven kaupungin pöytäkirjapalvelussa.

Jos haluat otteen pöytäkirjasta tai etsit aikaisempaa pöytäkirjaa, joka ei ole enää luettavissa pöytäkirjapalvelusta, ota yhteyttä jätelautakunnan sihteeriin.
 

Esityslista-, pöytäkirja- ja kuulutuspalvelu

Kuluvan vuoden Järviseudun jätelautakunnan esityslistat, pöytäkirjat ja kuulutukset löytyvät Alajärven kaupungin julkaisupalvelusta.

Julkaisupalvelu

Käyttöohjeet löytyvät tarkemmin palvelusta. Jos esimerkiksi etsit jätelautakunnan pöytäkirjoja, valitse Pöytäkirjat-välilehti ja toimielimeksi Järviseudun jätelautakunta. Paina sitten kohdasta Hae kokoukset.